26-28 травня в межах міського челендж-фесту «Весна Рудани» у Кривому Розі відбудуться заходи до 248-ої річниці з дня заснування нашого міста. 

Святкуватимуть у всіх районах. Для криворіжців та гостей міста підготували запальні концерти, конкурси, благодійні ярмарки й розіграші, цікаві виставки й майстер-класи, яскраві фотозони й смачні фудкорти. 

Наш садочок з нетерпінням чекав на цю подію, адже попрацювати на допомогу ЗСУ, ми готові – завжди. Дуже довго, творчою групою КЗДО КТ #60 КМР обговорювалась тематика та напрямок ярмарки: творча, смачненька, весела, святкова, пізнавальна чи все ж таки розважальна…

Як звичайно, художній керівник Оксана Володимирівна та керівники студії зображувальної діяльності Ірина Леонідівна та Наталя Іванівна, на чолі з директором Наталею Віталівною, майстром бісероплетіння, створили надзвичайні та різноманітні вироби, які жовто-блакитними барвами майоріли на фоні яскравої локації Ярмарку! Весело, цікаво та надзвичайно щіро, всі криворіжці та гості району реагували на нашу композицію. Такі свята безперечно піднімають патріотичний дух українців, наділяють на нові ідеї та неодмінно підтверджуючи нашу скоріше Перемогу. Завдяки ярмарку, колективом ЗДО #60, для допомоги нашим Захисникам та захисницям, зібрано майже 6 700 грн. Всі зібрані кошти від ЗДО, ЗЗСО та ЗПО будуть направлені на придбання автомобілю для військової розвідки В/Ч 4060.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *