Вже традиційно напередодні новорічних свят у КЗДО КТ №60 КМР проходить виставка новорічних поробок, композицій та ялинкових прикрас «Зимові фантазії». Цікаві та супер гарні роботи для виставки готували батьки разом зі своїми малюками, втілюючи свої задуми у новорічних композиціях.

Кожна робота неповторна та особлива, адже автор завжди залишає в ній частинку своєї душі, свою мрію, своє бачення новорічної казки. Фантастичні поробки вражають творчістю, фантазією, різноманіттям матеріалів та технік виконання.

Які тільки чудеса вміють створювати батьки! І ялинкові іграшки, і веселі гномики та сніговики, різдвяні віночки, Дід Мороз, і звичайно ж символи року,  – Величний Тигр… Всього не перелічити!

Оригінальне використання нетрадиційних матеріалів та технік сприяло створенню справжніх шедеврів, які принесли гарний настрій не лише малюкам, а й дорослим. Новорічні прикраси та композиції відображають оригінальність задумки, фантазію, старанність наших батьків і їх діток та підкреслюють своїм зовнішнім виглядом щирість, життєрадісність й доброту дошкільнят. Висловлюємо щиру подяку вихованцям та батькам за такі цікаві та крутезні композиції. А ще ми радіємо тому, що родини наших вихованців з таким задоволенням зайнялися цікавою справою разом зі своїми дітьми, спільно попрацювати, а це для всіх нас найдорожчий новорічний подарунок.

переглянути її можно за цим посиланням :

https://www.facebook.com/100030263257283/videos/292903032793700/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *