Працівники КЗДО КТ #60 КМР дуже вдячні за Подяку. А ще ми дуже пишаємось тим, що нас зарахували до лав Волонтерів м. Кривого Рогу. #зУкраїноюВсерці💙💛#РазомДоПеремоги🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Ми хочемо жити в успішній країні. А країну визначають люди. Коли кожен небайдуже ставиться до свого оточення і вирішує проблеми, які турбують, країна розвивається. Волонтери — це звичайні люди, які вкладають свій час, талант чи ресурси у втілення соціально корисних проєктів. Робити добрі справи можуть усі: діти, дорослі, люди з підвищенними потребами, компанії, агенції і навіть цілі країни.

Колектив КЗДО КТ №60 КМР з неймовірним бажанням допомогти військовим – Героям України, та скорішого повернення всіх близьких та рідних ДОДОМУ з ПЕРЕМОГОЮ, з великим натхненням приймає участь, у всіх можливих акціях та флешмобах для підтримки наших захисників але не для фото, а для особистого спокою у душі. Однією з таких, стала участь у акції “Смілива гривня”, якщо чесно, ми навіть забули, що ще у жовтні перерахували кошти та відправили заявку на участь ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Але організатори акції про нас не забули, нагадали нам умови, і ми їм за це дуже вдячні😊😊😊. А як підсумок, маємо грамоту.

Навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *