Різдво в Україні завжди було прийнято зустрічати особливим чином, дотримуючись безлічі традицій. А найулюбленіша традиція на різдвяні свята у дітей – це співати колядки й щедрівки, та отримувати за них подарунки.

З 11.01. по 15.01.2021 року в КЗДО КТ №60 КМР пройшов тематичний тиждень “Різдвяні святки” за участю педагогів та вихованців садочку. А 13.01.2021р. з дотримання всіх протиепідемічних заходів для вихованців закладу педагоги провели театралізовану виставу “Іде Різдво з колядою: Колядуємо, Щедруємо, Радіємо, Святкуємо!” Відео театралізованої вистави, Ви можете переглянути на сторінці нашого садочка у соціальній мережі Facebook “Червона шапочка – ЗДО №60” https://www.facebook.com/zdo60/

Метою цього заходу було: сприяти розвитку пізнавальної активності дітей, збагачувати враження про явища суспільного життя, створити сприятливі умови для збагачення життєвих вражень про народні зимові свята; розвивати у дітей дошкільного віку стійкий інтерес до української народної культури, виховання духовності і формування естетичної свідомості дошкільників в процесі ознайомлення з народним святом Різдвом Христовим та Колядою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *