З 20 вересня 2019 року вступив в силу останній етап інтеграції нової системи — впровадження НАССР в громадському харчуванні на малих виробництвах.  

В КЗДО КТ №60 КМР набуває активного розвитку система безпеки харчування НАССР. НАССР – (від. англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) – це система аналізу небезпечних факторів та контролю критичних точок на харчовому виробництві. Завдяки їй адміністрація та особи, відповідальні за організацію харчування, можуть доцільніше контролювати роботу харчоблоку садочка, а також якість продукції, що виготовляється. Завдяки розробленим блок-схемам процесів приготування їжі кожен з працівників виробництва може, спираючись на них, контролювати правильність своєї роботи. Маючи за розпорядчі документи розроблені програми передумови працівники харчового виробництва максимально притримуються норм та правил НАССР, а це позитивно впливає на кінцевий результат (готову продукцію),а також забезпечує її безпечність для споживачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.