29.05.20р. керуючись рекомендаціями МОН і МОЗ у КЗДО КТ №60 КМР на свіжому повітрі, дотримуючись дистанції – була проведена підсумкова педагогічна рада “Підведення підсумків освітньої роботи в закладі дошкільної освіти”.

1. Завідувач ЗДО Наталя Віталіївна   обговорила з педагогами та дала розгорнутий аналіз виконання плану роботи закладу за 2019/20 н.р.

2. В/м Курило Г.П. надала “Звіт, щодо роботи методичної служби закладу у 2019/20 н.р.”

3. Вчитель-дефектолог Кошелєва Л.В., вчитель-логопед Остапішина Л.Г. та вчитель-логопед Коновалова О.В. ознайомили педагогів з “Аналізом роботи корекційно-відновлювальної служби ЗДО у 2019/20 н.р.”

4. В/м Кочережко Т.М. підвела підсумки дистанційної роботи педагогів у період карантину і наголосила на тому, що педагоги провели величезну роботу. Педагогами закладу була організована і представлена виставка авторських методичних розробок ( виготовлено ними дидактичних ігор  більше 700  шт, знято було 10 відео занять та мандрівок самоосвіта – відвідали більше 100 заходів та отримали – 118 сертифікатів, грамот , подяк .Для батьків та дітей пропонувалась величезну кількість цікавої та корисної інформації, надавались консультації  та велось активне спілкування у мережі фейсбук, груп вайбер тощо.

6. Проект рішення педагогічної ради “Ухвалили” – одноголосно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *